پیام تبریک سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل به مناسبت فرا رسیدن عید نوروز

۲۹ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۳:۵۵ کد : ۱۹۱۵۶ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل،

متن پیام به شرح ذیل است:

یامقلب القلوب و الابصار  یا مدبرالیل و النهار یا محول الحول و الاحوال  حول حالنا الی احسن الحال

دگرگونی طبیعت، سرمنشاء تحولی شگرف و نشأت گرفته از مبدأ لایزال الهی است. حلول سال نو و عید باستانی نوروز را

خدمت تمامی هم میهنان عزیز، مردم شریف استان اردبیل، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی به ویژه کادر بهداشتی درمانی سخت‌کوش که در این روزهای حساس به دور از خانواده، مشغول مراقبت و مداوای بیماران بوده و تلاش مضاعف می کنند تبریک و تهنیت عرض می کنم. امیدوارم که با سپری شدن این لحظات با خاطرات تلخ وشیرینش، ایام شاد و مفرحی را پیش‌رو داشته باشیم.

صمیمانه خواستارم برای داشتن عیدی سالم در این روزهای آغازین سال نو با محبت و نوع‌دوستی، نکات بهداشتی را رعایت کرده و در تزریق واکسن کرونا کوشا باشیم.

انشاءالله با نابودی این ویروس منحوس، آسایش و آرامش به جامعه ما برمی‌گردد و آنگاه عید حقیقی ما خواهد بود. به امید روزی که بر این بیماری فائق آییم. از خداوند منّان سالی توام با شادکامی وسلامتی برایتان خواهانم.

دکتر علی محمدیان

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل