بازدید ریاست دانشگاه از مرکز بهداشت جعفرآباد بیله سوار

۲۵ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۳:۲۸ کد : ۱۹۱۷ اخبار اصلی اخبار دانشگاه اخبار
ریاست دانشگاه روز پنج شنبه مورخه ۹۶.۶.۲۳ در سفر خود به شهرستان بیله سوار از مرکز بهداشت و درمان شبانه روزی جعفرآباد بازدید و مسائل و مشکلات بهداشتی و درمانی مرکز جعفرآباد از قبیل تجهیزات، نیروی انسانی، داروخانه شبانه روزی، دندانپزشک، ایجاد واحد رادیولوژی را در جلسه ای که فرماندار شهرستان، امام جمعه، بخشدار و اعضای شورای بخش جعفرآباد حضور داشتند بررسی و تصمیمات زیررا اتخاذ نمود.
بازدید ریاست دانشگاه از مرکز بهداشت جعفرآباد بیله سوار

به گزارش روابط عمومی و خبرنگار وبدا:
۱- پیگیری و هماهنگی های لازم در خصوص همکاری و تعامل بیشتر داروخانه خصوصی جعفرآباد با مرکز ۲- تخصیص یک نفر دندانپزشک برای مرکز جعفرآباد .۳- احداث ساختمان رادیولوژی با خودیاری مردمی ونصب دستگاه رادیولوژی .۴- تامین تجهیزات مورد نیاز مرکز جعفرآباد با توجه به گستردگی توابع و جمعیت تحت پوشش.
در ادامه برنامه ریاست دانشگاه و اعضای هیات رییسه در سالن اجتماعات شبکه بیله سوارجلسه ای در خصوص بررسی مسایل ومشکلات شبکه بهداشت درمان بیله سواربرگزار و موارد زیر پس از بحث و بررسی مورد تصویب قرار گرفت: ۱- تامین نیروی انسانی مورد نیاز بیمارستان و مراکز بهداشتی با ترکیب مناسب ۲- تامین یک دستگاه تخت اتاق عمل بیمارستان ۳- تامین یک دستگاه مانیتور بیمارستان ۴- اولویت خرید یک دستگاه اتوآنالایزر بیمارستان بر حسب نیاز ضروری پس از تامین اعتبار لازم ۵- پیگیری اختصاص آمبولانس جفت دیفرانسیل با توجه به حجم زیاد اعزام بیماران به بیمارستان از طریق استانداری اردبیل ۶- قول مساعد برای تمدید نیروهای با تجربه بخش سی سی یو و اطفال بیمارستان ۷- تخصیص نیروهای طرحی حداقل یک ماه زودتر جهت بازآموزی و کسب مهارت برای بیمارستان