رتبه اول استان اردبیل در تزریق نوبت اول واکسن در کشور

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۳:۴۴ کد : ۱۹۷۰۱ اخبار دانشگاه
رتبه اول استان اردبیل در تزریق نوبت اول واکسن در کشور

دکتر علی محمدیان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در نشست خبری با اصحاب رسانه استان بمناسبت هفته سلامت:

استان اردبیل با تزریق ۹۹ درصدی دُز اول رتبه اول کشور را به خود اختصاص داده است و از نظر میزان تزریق دُز دوم نیز اردبیل در رتبه دوم کشور قرار دارد.

۹ هزار و ۵۰۰ نفر به‌عنوان کادر دانشگاه علوم پزشکی در سراسر استان مشغول خدمت‌رسانی به مردم هستند و براساس قوانین باید دورترین و مرزی‌ترین روستاها را نیز از نظر بهداشتی و درمانی پوشش دهیم.

دانشگاه علوم پزشکی اردبیل یک هزار و ۸۰۰ تخت برای بیماران دارد که از نظر شاخص‌های کشوری از این نظر استان پایین‌تر است اما تمام تلاش خود را می‌کنیم تا با افتتاح بیمارستان‌های جدید این کمبود تخت بیمارستانی جبران شود.

پیشرفت بیمارستان ۵۰۰ تختخوابی نجف‌زاده ۱۵ درصد است که براساس برآورد انجام شده قرار است این بیمارستان تا سال ۱۴۰۵ مورد افتتاح قرار گیرد.

آخرین ویرایش۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱