بهره برداری از از پروژه‌های دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در هفته سلامت

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۶:۰۱ کد : ۱۹۷۰۴ اخبار دانشگاه
بهره برداری از از پروژه‌های دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در هفته سلامت

دکتر علی محمدیان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در نشست خبری با اصحاب رسانه استان بمناسبت هفته سلامت:

برنامه های مختلفی برای هفته سلامت در سطح استان تدوین شده که اولین برنامه روز گذشته ۱۷ اردیبهشت ماه در مدارس آغاز شد و تا ۲۳ اردیبهشت ادامه خواهد داشت.

افتتاح دانشکده داروسازی و سالن اجتماعات در اردبیل، افتتاح ۳ پروژه جامع خدمات سلامت در پارس آباد و افتتاح ۴ پروژه در بیمارستان امام خمینی(ره) اردبیل جزو مهمترین برنامه ها و پروژه های افتتاحی در هفته سلامت در سطح استان می باشد.

تکمیل اورژانس جامع با ظرفیت ۴۰ تخت بیمارستانی، بهره برداری از واحد تصویربرداری مداخله ای، راه اندازی سی تی اسکن جدید و راه اندازی دستگاه آنژیوگرافی هیبریدی با اعتبار ۷۰ میلیارد تومان از پروژه های مهم قابل افتتاح در بیمارستان امام خمینی (ره) اردبیل خواهد بود.

آخرین ویرایش۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱