برگزاری نشست کمیته مشاورین اداره کل غذایی و آشامیدنی دانشگاه های قطب کشور در سرعین
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل،
با هدف بررسی سیاست ها و برنامههای سازمان غذاودارو در حوزه غذایی وآشامیدنی و بررسی مواردی از قبیل پایش و صدور گواهی انطباق محصولات کشاورزی، ارزیابی برنامه های عملیاتی پنجساله و همچنین پایش و ترخیص مواد اولیه وارداتی، نشست کمیته مشاورین اداره کل غذایی و آشامیدنی معاونت های غذاودارو دانشگاه های قطب کشور از امروز در شهرستان سرعین آغاز بکار کرد.
در این نشست دو روزه مدیر کل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی، مدیر کل آزمایشگاه های مرجع کنترل غذا، مدیر کل امور استان های سازمان غذاودارو و مدیران غذای دانشگاه های قطب کشور حضور دارند.