تشریح مصوبات سفر وزیر بهداشت به اردبیل توسط سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل
وی تاکید کرد: با وجود کاهش این آمار، همچنان توصیه می کنیم که مردم عزیز استان، تکمیل واکسیناسیون را جدی بگیرند و بدین منظور، مراکز بهداشتی در سطح استان، آماده تزریق واکسن برای هم استانی های عزیز می باشند.
دکتر محمدیان با اشاره به سفر وزیر بهداشت به استان افزود: وزیر بهداشت بعنوان نماینده دولت برای شرکت در جلسه تنظیم بازار در اردبیل حضور داشتند و در کنار این موضوع، فرصتی فراهم شد تا گفتگوهایی در خصوص مسائل مختلف حوزه سلامت استان داشته باشیم و از حضور وزیر بهداشت و معاونین و مدیران وزارت جهت بیان مسائل و مشکلات موجود استفاده کردیم و طی بازدیدها و جلساتی که تشکیل شد دغدغههای حوزه سلامت استان، مطرح و مصوباتی نیز در حوزه های مختلف داشتیم.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، کمبود در شاخصهای فیزیکی و تختهای بیمارستانی و امکانات آموزشی، پژوهشی، درمانی و بهداشتی را از جمله مشکلات موجود حوزه سلامت استان عنوان و تصریح کرد: با توجه به کمبود فضای آموزشی دانشگاه و در جهت توسعه آن، مصوب شد با کمک وزارت بهداشت، استانداری و خیرین سلامت، خرید ساختمان های آماده آموزشی، توسعه فضای آموزشی دانشکده پزشکی و پیراپزشکی، تسریع در راه اندازی کتابخانه مرکزی، افزایش ظرفیت سلف دانشجویی و ساماندهی پاویون و محل اسکان رزیدنت ها و انترن ها در دستور کار قرار گیرد.
دکتر محمدیان بیان داشت: تسریع در احداث بیمارستان خیریه نجف زاده، تکمیل و آماده سازی سریع بخش خون کودکان و داروخانه در بیمارستان بوعلی با کمک خیرین، اضافه کردن ۲۰ دستگاه دیالیز در استان و تکمیل مسکن متخصصین در شهرستانها از جمله مصوباتی بود که در این سفر انجامشد.
وی با اشاره به تهیه دو دستگاه MRI برای شهرستان های پارس آباد و مشگین شهر از طریق هیات امنای صرفه جویی ارزی اظهارداشت: در اولین فرصت بعد از ترخیص از گمرک، شاهد نصب و راه اندازی این دو دستگاه خواهیم بود.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل ادامه داد: تامین تجهیزات مورد نیاز در حوزه قلب و ماموگرافی برای مشگینشهر، دستگاه رادیولوژی برای شهرستانهای سرعین و اصلاندوز و ایجاد بخش جدید EPS و جذب دوره تخصصی قلب در بیمارستان امام خمینی (ره) اردبیل از دیگر مصوبات جلسه مشترک با وزیر و معاونین وزارت بهداشت بود.
دکتر محمدیان عنوان کرد: بازسازی و تجهیز آمبولانس ها، آزمایشگاه مواد غذایی، مراکز ناباروری، تکمیل انبار دارویی، خرید ۱۰ دستگاه امحاء زباله، دستگاه طب هسته ای، دستگاه رادیوتراپی دوم، تجهیز و آماده سازی ۲۰ خانه و پایگاه و مرکز بهداشت در سطح استان، از دیگر مصوبات سفر وزیر بهداشت به اردبیل بود.
وی با اشاره به عدم حذف ارز ترجیحی دارو گفت: افزایش قیمت دارو قابل قبول نیست و در خصوص کمبود کشوری دارو، تمهیداتی انجام شده است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، علت عمده مرگ و میر در استان را بیماریهای قلبی و عروقی دانست و تصریح کرد: ۳۹ درصد علت مرگ و میر در استان مربوط به بیماریهای قلبی و عروقی است.
وی توجه به بیماریهایی مانند فشارخون، دیابت، چاقی و اضافه وزن را بسیار بااهمیت دانست و بر رعایت اصلاح سبک زندگی جهت پیشگیری از بیماریهای زمینه ای تاکید کرد.