حضور سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در اردوی جهادی، درمانی و فرهنگی دانشگاه در شهرستان مشگین‌شهر

۱۵ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۷:۵۳ کد : ۲۰۰۷۳ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، روز شنبه ۱۴ خرداد ماه ۱۴۰۱ دکتر علی محمدیان سرپرست دانشگاه در اردوی جهادی، درمانی و فرهنگی دانشگاه در مشگین شهر حضور یافته و از نزدیک در جریان فعالیت این قرارگاه قرار گرفت.

این اردوی جهادی، درمانی و فرهنگی به همت قرارگاه جهادی شهیدان نوعی‌اقدم دانشگاه علوم پزشکی اردبیل و با همکاری قرارگاه جهادی الکفیل به مدت سه روز در ورزشگاه ۲ هزار نفری شهرستان مشگین‌شهر در حال برگزاری است.

در این اردوی جهادی خدمات جامع دندانپزشکی عمومی و تخصصی، مامائی، دارویی، مشاوره، ازدواج، اعتیاد و طب سنتی به جامعه هدف ارائه می‌شود.