تشریح اهم عملکرد معاونت غذاودارو دانشگاه علوم پزشکی اردبیل از ابتدای دولت سیزدهم
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل،دکتر محمد جوهری معاون غذاودارو دانشگاه در گفتگو با خبرنگار وبدا، اهم عملکرد این معاونت را از ابتدای دولت سیزدهم تشریح کرد.
وی با اشاره به نظارت مستمر بر واحدهای تولید مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی اظهار داشت: نمونه برداری و آزمایش محصولات تولیدی به منظور نظارت بر کیفیت و سلامت این محصولات و صیانت از سلامت مصرف کنندگان بطور مداوم توسط کارشناسان این معاونت انجام می شود.
معاون غذاودارو دانشگاه، بر ضرورت اجرای برنامه غنی سازی آرد با آهن و اسیدفولیک در کارخانجات آردسازی تاکید و تصریح کرد: صدور پروانه ها و گواهی های بهداشتی کارخانجات و کارگاههای تولید مواد غذایی استان، میوه ها و سبزیجات صادراتی، مواد آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی از جمله وظایف مهم این معاونت است.
دکتر جوهری با اشاره به پیگیری تکمیل واحدهای تولید داروی استان بیان داشت: تلاش می کنیم کمبودهای دارویی مراکز درمانی و داروخانه های استان را تامین کرده و پیگیر جدی استمرار روند مساعدت دارویی برای بیماران خاص و صعبالعلاج و همچنین تخصیص و توزیع داروی بیماران متابولیک استان هستیم.
وی از تسهیل صدور اعطای مجوز تاسیس داروخانه براساس آیین نامه جدید ابلاغی سازمان غذاودارو خبر داد.
دکتر جوهری ضمن تاکید بر نظارت مستمر بر حوزه تجهیزات و لوازم پزشکی افزود: نظارت بر مراکز درمانی دولتی و غیردولتی در راستای بررسی اصالت ملزومات پزشکی استفاده شده برای بیمار و جلوگیری از گرانفروشی به بیمار، نظارت بر اصناف و شرکتهای عرضه و توزیع تجهیزات و ملزومات پزشکی در راستای تهیه کالای بااصالت و قیمت مصوب توسط مردم، نظارت بر واحدهای تولید تجهیزات و ملزومات پزشکی تولید داخل در راستای بررسی و ارتقاء کیفیت و سلامت محصولات و رسیدگی به گزارشات مردمی در تمامی حوزه های مرتبط از جمله وظایف مهم معاونت غذاودارو دانشگاه می باشد.