سومین جلسه کارگروه سلامت وامنیت غذایی استان برگزار شد.

دبیر کارگروه سلامت وامنیت غذایی استان افزود: موضوع چاقی در بین کودکان هم اکنون به عنوان یک چالش کشوری مطرح است و برای جلوگیری از ابتلا بیشتر کودکان به چاقی، برنامه جامع پیشگیری و کنترل چاقی کودکان تدوین شده است و به عنوان یکی از برنامه های مورد تاکید سازمان بهداشت جهانی در کشور و به تبع آن در اردبیل نیز اجرایی می شود. ضمن اینکه طرح جامع سلامت استان نیز به عنوان چشم انداز چهار ساله تدوین شده که با همکاری سازمانهای ذیربط و مردم نهاد این برنامه تا سال ۱۴۰۰ اجرایی می شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل ادامه داد: چاقی هم اکنون در بین تمام سنین شایع شده بطوریکه ۷۲ درصد گروه سنی میانسال، ۴۲ درصد گروه سنی جوانان و ۲۰ درصد گروه سنی نوجوانان و کودکان در کشور و دراستان ما ۲۰.۲ درصد کودکان دچار چاقی است.
وی تاکید کرد: همکاری کلیه دستگاههای اجرایی منجمله آموزش و پرورش، شهرداری، اداره ورزش و جوانان و سایر ادارات ذیربط در تدوین واجرای طرح سلامت استان و برنامه پیشگیری از چاقی کودکان بسیارحایز اهمیت بوده وانتظار است به نحو احسن در این رابطه مداخله و باحضور موثر و مستمرخود و نهادهای مردمی و NGO ها با دانشگاه، بستر لازم برای اجرای موفق این طرحها فراهم آید.
نصیری معاون سیاسی و امنیتی استانداری و رییس کارگروه امنیت و سلامت مواد غذایی استان گفت: فرهنگ استفاده از مواد غذایی سالم برای ایجاد جامعه سالم بسیار ضروری است.
نصیری رییس کارگروه امنیت و سلامت مواد غذایی استان در این جلسه با خطیر خواندن وظایف ادارات ذیربط حوزه سلامت در تامین سلامت آحاد جامعه گفت: تغییر ذایقه مردم از غذاهای پرچرب و آماده فست فودها به غذاهای سالم و فرهنگ سازی در این ارتباط وظیفه تمامی نهادهای ذیربط است و می طلبد با همکاری جدی، این مساله مهم و حیاتی در جامعه کنونی مدیریت شود تا شاهد جامعه ای سالم و عاری از بیماری باشیم.