تشریح اهم عملکرد معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اردبیل از ابتدای دولت سیزدهم
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، دکتر فرهاد پورفرضی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه در گفتگو با خبرنگار وبدا، اهم عملکرد این معاونت را از ابتدای دولت سیزدهم تشریح کرد.
وی با اشاره به تشکیل بیش از ۴۵ جلسه شورای پژوهش دانشگاه در طول این مدت اظهار داشت: ۳۷۷ مورد طرح و پایان نامه شامل ۲۳۱ مورد طرح و ۱۴۶ مورد پایان نامه در طول این مدت تصویب و اجرا شده که ۳۷ مورد از این پژوهش ها در حوزه پاندمی کووید۱۹ بوده است.
دکتر پورفرضی از اخذ مجوز قطعی دو مرکز بیماریهای گوارش و عوامل اجتماعی موثر بر سلامت و همچنین اخذ مجوز اصولی مراکز زئونوز و زیست حسگر و بیماریهای ریه از وزارت بهداشت خبر داد.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه تصریح کرد: براساس نیازمندی های حوزه پژوهش و طبق مصوبات کمیته فنی، دو دستگاه RT-PCR، دو دستگاه الایزاریدر، دو دستگاه ترمال سایکلر و یک دستگاه انکوباتور CO2 برای آزمایشگاه جامع، مراکز و دانشکده ها خرید و تحویل این معاونت شده است.
وی بیان داشت: از ۲۸ مورد جلسه کمیته اخلاق در پژوهش دانشگاه، ۳۵۰ مورد طرح و پایان نامه مورد بررسی قرار گرفته که منجر به صدور ۳۳۷ مورد کد اخلاق شده و ۹ مورد از این مطالعات کارآزمایی بالینی بوده است.
دکتر پورفرضی با اشاره به برگزاری بیش از ۵۵ کارگاه علمی پژوهشی دانشگاهی و ۵ کارگاه کشوری توانمندسازی اعضای هیئت علمی توسط این معاونت و واحدهای پژوهشی دانشکده ها افزود: یک مورد گرانت پژوهشی از WHO، چهار مورد گرانت پژوهشی از استانداری و گرانت های متعدد محققین دانشگاه از نیماد و صندوق پژوهشگران جوان اخذ شده است.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه از انعقاد قرارداد همکاری پژوهشی با دانشگاه بولونیای ایتالیا و سازمان بهداشت جهانی و همچنین راه اندازی سه مرکز تحقیقات زیست حسگر ( بیو سنسر )، طب سنتی و آب درمانی و مرکز تحقیقات بیماریهای مشترک دام و انسان ( زئونوز ) در دولت سیزدهم خبر داد.
دکتر پورفرضی در ادامه ضمن تشریح عملکرد حوزه فناوری این معاونت اظهارداشت: حمایت از طرح های فناورانه، پذیرش و حمایت از فناوران حوزه سلامت در مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه، میزبانی کشوری برنامه هم افزا، اعطای گرانت فناوری به ایده ها و طرح های فناورانه، گسترش فضای فیزیکی مرکز رشد و افزایش تعداد شرکت های دانش بنیان، حمایت از ثبت اختراعات و ارائه مشاوره به صاحبان ایده و همچنین حمایت از محصولات ارائه شده توسط واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد جهت حضور در نمایشگاه ها از جمله مهمترین اقدامات حوزه فناوری در این مدت بوده است.