بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل از بیمارستان فاطمی

۱۳ تیر ۱۴۰۱ | ۰۹:۵۷ کد : ۲۰۴۳۷ اخبار دانشگاه
بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل از بیمارستان فاطمی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل،

دکتر علی محمدیان رئیس دانشگاه به همراه معاونین دانشگاه از بخش ها و واحدهای مختلف بیمارستان فاطمی اردبیل بازدید و از نزدیک در جریان وضعیت بخش های درمانی و اداری این بیمارستان قرار گرفتند.

در این بازدید، ضمن ارزیابی وضعیت بخشهای مختلف بستری و ICU و اتاق عمل بیمارستان، وضعیت آماده سازی بخش MRI بیمارستان، بازسازی زیرزمین بیمارستان برای امورات اداری و ایجاد موزه سلامت، بررسی شد.

دکتر محمدیان، رئیس دانشگاه در این بازدید، از اختصاص اعتباری به میزان ۲ میلیارد تومان جهت طرح ها و پروژه های بیمارستان خبر داد. گفتنی است این اعتبارات جهت تعمیرات ساختمانی، بازسازی زیرزمین بیمارستان، تامین تجهیزات و ملزومات موردنیاز اعم از تجهیزات اتاق عمل، تخت های بستری، بازسازی آمبولانس و بهسازی فضای موجود مورد استفاده قرار خواهد گرفت.