رییس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل درآیین معارفه ریاست جدیدبیمارستان فاطمی اردبیل / ماهانه حدود ۱۵۰۰ عمل جراحی دربیمارستان فاطمی انجام میشود.

۲۱ مهر ۱۳۹۶ | ۰۹:۰۶ کد : ۲۰۸۹ اخبار اصلی اخبار دانشگاه اخبار
مراسم معارفه دکتر وکیلی به عنوان ریاست جدید مرکزآموزشی، درمانی دکترفاطمی اردبیل امروز با حضور ریاست دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و خبرنگار وب دا:

دکتر اخوان اکبری ریاست دانشگاه در این مراسم ضمن اشاره به خدمات دولت تدبیر و امید در اجرای طرح تحول نظام سلامت و آثار مثبت آن در روند درمانی مردم گفت: مرکز آموزشی درمانی فاطمی اردبیل به عنوان مرکز ریفرال و ترومای استان با ساختمان مستهلک وفرسوده همچنان سالیانه پذیرای مراجعین زیادی از اردبیل و نقاط مختلف استان است و علیرغم فرسودگی ماهانه حدود ۱۵۰۰ عمل جراحی در آن انجام میشود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل افزود: مرکز آموزشی، درمانی فاطمی نیاز به ارتقاء رشته های تخصصی دارد که برای این موضوع برنامه هایی دردست اجرا داریم و درحال حاضر با بهره مندی از نیروهای کارآمد وتخصصی خدمات درمانی مطلوبتری به مراجعین ارایه میگردد.

وی تصریح کرد: در آینده نزدیک مرکز جدید تروما درمحوطه بیمارستان امام خمینی ره اردبیل افتتاح و جایگزین ترومای مرکز فاطمی میشود.

وی اظهار امیدواری کرد: با انتقال بخشی از بیمارستان فاطمی به ساختمان جدید تروما در بیمارستان امام ره ضمن ایجاد فضای فیزیکی بیشتر برای مرکز فاطمی، ارایه خدمات درمانی نیز توسعه پیدا خواهد کرد.
در این مراسم از خدمات دکتر حسن اصغری رییس سابق مرکز با اهدای لوح سپاس تکریم و تقدیر شد