رییس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در آیین معارفه معاون آموزشی / یکی از اهداف اصلی دانشگاههای دانش محور در کنار تربیت نیروی خلاق، تولید علم و تبدیل ایده به محصول و ثروت است

۲۱ مهر ۱۳۹۶ | ۰۹:۰۸ کد : ۲۰۹۰ اخبار اصلی اخبار دانشگاه اخبار
آیین معارفه استاد دکتر مسعود انتظاری معاون آموزش، تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با حضور ریاست دانشگاه و معاونین و روسای دانشکده ها برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و خبرنگار وب دا:

دکتر اخوان اکبری رییس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با اشاره به پیشرفتهای دانشگاهی در دنیا و وظایف خطیر و محوری دانشگاهها در ایران گفت: پیشرفتهای برق آسای علوم در سطح مراکز علمی و دانشگاهی در دنیا بسیار قابل تامل است و در این راستا به جهت رفع عقب ماندگی، دانشگاههای کشور مسولیت خطیر و بزرگی را برعهده دارند واساتید و نخبگان علمی در این عرصه باید شبانه روزی فعالیت نمایند.

وی به اهداف مهم دانشگاه اشاره کرد و افزود: درکنار موضوعات درسی و افزایش دانش تلاش در جهت تولید علم و فن آوری بصورت کمی و کیفی و تبدیل علم به ثروت و ایده به محصول است که یکی از شاخصه های مهم دانشگاههای پیشرفته به حساب میاید و این مهم میسر نمی شود مگر با تفکر جهادی درحوزه علمی دانشگاه و با احساس وظیفه خدمت به جامعه ومردم.

دراین مراسم از زحمات سه ساله دکتر حبیب زاده معاون سابق آموزشی دانشگاه با اهدای لوح سپاس تکریم و قدر دانی بعمل آمد.