پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل به مناسبت روز پزشک

۳۱ مرداد ۱۴۰۱ | ۲۰:۱۹ کد : ۲۱۰۹۸ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، متن پیام به این شرح است:

یکم شهریورماه سالروز ولادت شیخ الرئیس ابوعلی سینا و روز پزشک، فرصت مغتنمی است که تلاش‌های ارزنده پزشکان این مرز و بوم مورد تقدیر و توجه قرار گیرد.

فرهنگ غنی ایران اسلامی، بزرگ مردانی را تربیت کرده است که فروغ علم و اندیشه شان در سپهر دانش بشری، راهگشا بوده است و همگان را به همراهی فراخوانده و در سایه سار ارزش های دینی و آموزه های توحیدی، علم را در خدمت انسانیت و رشد فضلیت های اخلاقی قرار داده اند.

بی شک تلاشهای ایثارگرانه پزشکان در شرایطی که بیماری کرونا دامنگیر جامعه شده، ستودنی و ارزشمند بوده و هیچ قلم و زبانی بیان این فداکاری ها و از خود گذشتگی های تمامی مدافعین سلامت ازجمله پزشکان که با از خود گذشتگی و آراستگی به درجه رفیع شهادت نائل گردیدند یا مبتلا شدند، را ندارد.

اینجانب روز پزشک را به مجموعه دانشگاه علوم پزشکی بویژه پزشکان خدوم و زحمتکش عرصه سلامت استان و ایثارگران خط مقدم مبارزه با ویروس منحوس کرونا در استان تبریک و تهنیت گفته از درگاه حضرت احدیت آرزوی سلامتی و توفیق خدمت به مردم را خواستارم.

دکتر علی محمدیان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل