اجرای مراسم صبحانه سلامت در اردبیل

۲۴ مهر ۱۳۹۶ | ۱۳:۱۴ کد : ۲۱۱۴ اخبار اصلی اخبار دانشگاه اخبار
به مناسبت ۲۴ مهر ماه روز جهانی غذا، مراسم صبحانه سلامت در دبستان دخترانه ۱۲ بهمن اردبیل توسط معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی با همکاری اداره کل آموزش و پرورش استان برگزار شد.
اجرای مراسم صبحانه سلامت در اردبیل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خبرنگار وب دا:
دکتر محسن ارزنلو معاون غذا ودارو دانشگاه در این مراسم که با حضور معاونین و مدیران دانشگاه علوم پزشکی و مسئولین اداره کل آموزش و پرورش برگزار شد، ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص روز جهانی غذا و اهمیت تغذیه صحیح در پیشگیری از انواع بیماریهای غیر واگیر مانند فشارخون بالا، دیابت و بیماریهای قلبی، عروقی گفت: مردم در انتخاب مواد غذایی به نشانگرهای رنگی تغذیه ای یا چراغ راهنمای تغذیه ای که نشان دهنده میزان نمک، قند و چربی و اسیدهای چربی ترانس در مواد غذایی است توجه نمایند.
دکتر علی نعمتی متخصص تغذیه نیز توصیه هایی را در ارتباط با تغذیه سالم و نقش صبحانه در سلامت دانش آموزان عنوان کرد. در ادامه برنامه، بسته های صبحانه سلامت و بسته های بهداشتی و آموزشی در بین دانش آموزان توزیع گردید.