بیانیه دانشگاهیان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در محکومیت اظهارات ترامپ و حمایت از سخنان ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران.

۲۵ مهر ۱۳۹۶ | ۰۷:۴۰ کد : ۲۱۱۸ اخبار اصلی اخبار دانشگاه اخبار
با گذشت قریب ۴ دهه از پیروزی انقلاب اسلامی علیرغم اثبات ماهیت صلح خواهی جمهوری اسلامی ایران با ملل جهان، ترامپ رئیس جمهور آمریکا در سخنانی وقیحانه، سخیف واحمقانه، ایران را به مواردی بی‌اساس و کذب متهم کرد. رئیس‌جمهور نادان و سفیه امریکا تلاش بیهوده می‌کند میان ملت ایران و نظام جمهوری اسلامی تفرقه بیاندازد و برای اجرای سیاستهای صهیونیستی درمنطقه وخوشحال کردن دیکتاتورهای منطقه و حامیان گروه تکفیری داعش وآل سعود، از خلیج فارس با نامی مجعول سخن می‌گوید و مشخص می‌کند که دشمنی ترامپ نه با جمهوری اسلامی که با ملت ایران است، ملتی که هزاران سال آزادی خواهی، استقلال طلبی و حق پرستی را در کارنامه درخشان خود دارد.

ریاست دانشگاه، اساتید، کارکنان ودانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در محکومیت اظهارات ترامپ و حمایت از سخنان رئیس جمهوری ایران بیانیه‌ای صادر کردند.

بسم الله الرحمن الرحیم

امروز ترامپ، بخوبی می‌داند که در خروج از برجام تنها مانده است و اعضای کابینه‌اش هم از وی حمایت نمی‌کنند. وی گمان میبرد که می‌تواند پشت درشت‌گویی ها و دروغ‌پردازیهایش پنهان شود و چهره ای زیبا از خود به دنیا نشان دهد، حال آنکه اقدامات کودکانه و سخیفانه وی از او چهره ای کریه به دنیا نشان داده است.
ملت شریف، مستقل و مقتدر ایران اسلامی، هیچگاه فریب مهمل گویی‌های ترامپ و امثال آن را نمیخورد. همان‌گونه که جناب آقای روحانی، ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران بدرستی تاکید داشتند، ایران در دفاع از خویش مصمم است و هیچ فرد و گروه و قدرتی نمی تواند به بهانه‌های واهی و برای خوش‌کردن دل صهیونیست‌ها و سعودی‌ها، با تهدید سپاه‌پاسداران انقلاب اسلامی به تحریم، خللی در عزم دفاعی ایران بوجود آورد. سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که در طول هشت سال دفاع مقدس، در کنار برادران ارتشی و بسیجی خود سینه سپر کرد تا با وجود تمام حمایت‌های امریکا و متحدان سعودی و صهیونیستی‌اش، دست صدام را در تعرض به خاک پاک ایران از بازو قطع کند، همواره از پشتیبانی آحاد ملت ایران برخوردار بوده است. پیوستن خیل عظیمی از مردم ایران به سپاه پاسداران و جانفشانی این شیرمردان خدایی در دفاع از کیان و میهن، بهترین گواه محبوبیت این نهاد دفاعی کشور است. دوران دفاع مقدس بخوبی نشان داده که اگر لازم باشد برای دفاع از سرزمین پاک ایران، همه ملت پاسدار ایران خواهند شد تا متجاوز سرافکنده و شرمسار، حتی به خیال تهدید ایران خطر نکند.
مادانشگاهیان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل همنوا باملت شریف ایران وهمسو بافرامین رهبرفرزانه امام خامنه ای که همواره سکان دار کشتی نجات ایران درشرایط بحرانی بوده است لذا ضمن تقدیر و تشکر از رئیس جمهور محترم، جناب آقای دکتر روحانی بدلیل مواضع سریع، صریح و شفاف پیرامون این سخنان، ضمن محکومیت فحاشی و تهمت‌های رئیس جمهور فحاش و بی‌ادب امریکای متجاوز و جنایتکار، خواستار وحدت هرچه بیشتر دولت و ملت هستیم و آمادگی خود را در حمایت از اقدامات متقابل جمهوری اسلامی ایران علیه سیاست‌های استکباری و مداخله‌جویانه و خصمانه دولت امریکا اعلام می‌داریم.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل