قهرمانی تیم فوتسال دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در سومین المپیاد فرهنگی ورزشی کارکنان وزارت بهداشت

۱۷ آذر ۱۴۰۱ | ۰۷:۴۶ کد : ۲۲۶۲۲ اخبار اصلی
سعادت جلیلی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با اعلام این خبر گفت: در دیدار پایانی رقابت‌های فوتسال سومین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشگاه های علوم پزشکی کشور، تیم فوتسال دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در یک بازی قدرتمندانه و تحسین برانگیز با نتیجه ۳ بر صفر تیم فوتسال دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد (یاسوج) را شکست داده و قهرمان این دوره از مسابقات شد.

‍به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل،

وی افزود: این بازی ظهر امروز چهارشنبه ۱۶ آذر ماه ۱۴۰۱ در سالن ورزشی صندوق رفاه مجتمع خزرآباد ساری و با حضور پرشور تماشاگران و کادر ستاد فنی و اجرایی وزارت بهداشت برگزار شد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ضمن تبریک این موفقیت ارزشمند اظهارداشت: ۶۴ تیم از دانشگاه ها و موسسات وابسته به وزارت بهداشت در این دوره از مسابقات شرکت کرده بودند و تیم های فوتسال دانشگاه های علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد و کرمانشاه به ترتیب حائز رتبه های دوم و سوم شدند.

این موفقیت ارزشمند را به اعضای تیم فوتسال و عموم همکاران تلاشگر خانواده بزرگ دانشگاه تبریک و شادباش عرض می نماییم.