پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل بمناسبت قهرمانی تیم فوتسال دانشگاه در المپیاد فرهنگی ورزشی کارکنان وزارت بهداشت

۱۷ آذر ۱۴۰۱ | ۰۷:۴۷ کد : ۲۲۶۲۳ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل،

در پی قهرمانی تیم فوتسال کارکنان دانشگاه در المپیاد فرهنگی ورزشی کارکنان وزارت بهداشت، دکتر علی محمدیان، رئیس دانشگاه پیام تبریکی صادر کرد.

متن پیام به این شرح است:

اعضای تلاشگر و قهرمان تیم فوتسال دانشگاه

تلاش های صادقانه شما، آینه وظیفه شناسی و پژواک دانایی و تعهد است. اندیشه خلاق و فکر کارآمد در گرو داشتن جسم سالم و با نشاط است. جسم سالمی که می تواند با غلبه بر سستی ها به عنوان یک عضو فعال، نقش موثری در پیشبرد و پیشرفت اهداف یک سازمان ایفا نماید.

ضمن تبریک به مناسبت موفقیت درخشان شما در کسب مقام قهرمانی در رقابت های فوتسال سومین المپیاد فرهنگی ورزشی کارکنان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کارکنان، بهروزی و موفقیت روز افزونتان را از درگاه خداوند متعال خواهانم.

دکتر علی محمدیان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل