پیام تسلیت و ابراز همدردی ریاست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با مردم شریف مناطق زلزله زده کرمانشاه

۲۳ آبان ۱۳۹۶ | ۱۳:۳۶ کد : ۲۲۷۹ اخبار اصلی اخبار دانشگاه اخبار
دکتر اخوان اکبری ریاست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در پی زلزله مهیب و مصیبت بار استانهای کرمانشاه و ایلام پیام تسلیتی صادر کردند.

به گزارش روابط عمومی و خبرنگار وب دا:

هوالباقی

بار دیگر دست تقدیر و مشیت الهی بر این استوار شد تا با قهر طبیعت و وقوع زلزله مهیب شاهد حادثه تلخ و ناگوار جان باختن و به سوگ نشستن جمعی از هموطنان عزیزمان باشیم.

اینجانب با ابراز تالم عمیق قلبی کشته شدن جمعی از مردم عزیز کشور را در این حادثه رقت انگیز به خانواده ها و بازماندگان داغدیده و ملت بزرگ ایران اسلامی تسلیت عرض می نمایم و از خداوند متعال علو درجات و رحمت واسعه به درگذشتگان و صبر و شکیبائی برای بازماندگان فاجعه را مسئلت دارم.

بی شک اینگونه حوادث مشمول ابتلاء و امتحان الهی برای همه ماست و همواره در برابر مشیت خداوند متعال سر تعظیم و تسلیم فرود آورده و راضی به رضای او هسیتم.

فلذا مجموعه دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با احساس تکلیف و وظیفه شناسی آماده هرگونه کمک و امداد رسانی لازم و انساندوستانه می باشد.

دکتر قدرت اخوان اکبری

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل