بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل از بیمارستان ولیعصر شهرستان مشگین شهر

۲۹ دی ۱۴۰۱ | ۱۱:۲۴ کد : ۲۳۳۲۹ اخبار اصلی
دکتر علی محمدیان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل از بیمارستان ولیعصر مشگین‌شهر بازدید کرد.
بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل از بیمارستان ولیعصر شهرستان مشگین شهر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، صبح امروز پنجشنبه ۲۹ دی ماه ۱۴۰۱ دکتر علی محمدیان رئیس دانشگاه به همراه مدیران دانشگاه و مسئولین شبکه بهداشت و درمان مشگین‌شهر از بخش های مختلف بیمارستان ولیعصر (عج) بازدید و از نزدیک در جریان وضعیت خدمت رسانی به مراجعین و مسائل و مشکلات موجود قرار گرفت.
در این بازدید، دکتر محمدیان ضمن بررسی محل نصب و راه‌اندازی دستگاه MRI بیمارستان، خواستار تسریع در اجرای این پروژه درمانی شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در بازدید از بخش اطفال بیمارستان، ضمن عیادت از بیماران و بررسی مسائل و مشکلات موجود و نیروی انسانی بیمارستان، در خصوص افزایش کادر پرستاری بیمارستان دستورات لازم را صادر کرد.