جلسه هماهنگی فرآیند اعتباربخشی چهار بیمارستان شهرستان اردبیل

۲۹ دی ۱۴۰۱ | ۱۲:۵۹ کد : ۲۳۳۳۸ اخبار دانشگاه
 جلسه هماهنگی پیش از شروع فرآیند اعتباربخشی چهار بیمارستان ریفرال شهرستان اردبیل در معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.
جلسه هماهنگی فرآیند اعتباربخشی چهار بیمارستان شهرستان اردبیل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل،

جلسه هماهنگی پیش از شروع فرآیند اعتباربخشی چهار بیمارستان ریفرال دانشگاه در شهرستان اردبیل با حضور تیمهای مدیریتی و اجرایی بیمارستان های امام خمینی (ره)، علوی، بوعلی و امام رضا (ع) اردبیل، مدیران و کارشناسان ستادی در سالن جلسات معاونت درمان برگزار شد.

در این جلسه بر لزوم ایجاد آخرین هماهنگی های لازم جهت آمادگی کامل برای حضور ارزیابان وزارتی و انجام اعتبار بخشی جامع تاکید شد.

در ادامه جلسه، آگاهی های لازم در خصوص نحوه انجام اعتباربخشی دوره پنجم کشوری با توجه به تاکید ارزیابان وزارت متبوع بر استقرار فرهنگ ایمنی و مداخلات اصلاحی براساس مشکلات و نواقص موجود و ارزیابی تاثیر مداخلات اصلاحی ارائه شد.