افتتاح مرکز درمان ناباروری بیمارستان شهدای شهرستان پارس آباد همزمان با دهه مبارک فجر

۲۰ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۲:۰۳ کد : ۲۳۷۲۵ اخبار دانشگاه
همزمان با دهه مبارک فجر، مرکز درمان ناباروری بیمارستان شهدای شهرستان پارس آباد افتتاح و به بهره برداری رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل،

همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر، مرکز درمان ناباروری بیمارستان شهدای پارس آباد با حضور دکتر علی محمدیان، رئیس دانشگاه، فرماندار شهرستان، نماینده مردم شهرستان در مجلس، معاونین و مدیران دانشگاه و جمعی از مسئولین شهرستان، افتتاح و به بهره برداری رسید.
مرکز درمان ناباروری بیمارستان شهدا در ۲۴۰ متر مربع با اعتباری بالغ بر ۳۰ میلیارد ریال افتتاح شد.
این مرکز در راستای سیاست های جمعیتی، افزایش شاخص بهداشتی و درمانی شهرستان و پیشگیری از مراجعه جهت درمان ناباروری به مرکز استان و سایر شهرستان ها ایجاد شده و پزشکان رشته های تخصصی زنان و زایمان، اورولوژی، پاتولوژی، کارشناس علوم آزمایشگاهی و مامایی و... حضور خواهند داشت.

آخرین ویرایش۲۰ بهمن ۱۴۰۱