افتتاح مرکز آموزش بهورزی و راه اندازی دستگاه اتوآنالایزر بیوشیمی آزمایشگاه مرکزی شهرستان پارس آباد همزمان با دهه مبارک فجر

۲۰ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۲:۳۴ کد : ۲۳۷۲۹ اخبار دانشگاه
همزمان با دهه فجر، مرکز آموزش بهورزی پارس آباد افتتاح و دستگاه اتوآنالایزر بیوشیمی آزمایشگاه مرکزی این شهرستان راه اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل،

همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر، مرکز آموزش بهورزی پارس آباد افتتاح و دستگاه اتوآنالایزر بیوشیمی آزمایشگاه مرکزی این شهرستان با حضور دکترعلی محمدیان، رئیس دانشگاه، فرماندار شهرستان، نماینده مردم شهرستان در مجلس، معاونین و مدیران دانشگاه و جمعی از مسئولین شهرستان، راه اندازی و به بهره برداری رسید.
گفتنی است مرکز آموزش بهورزی با هدف آموزش مهارت و تربیت فراگیران بهورزی و برگزاری دوره های بازآموزی ویژه کارشناسان سلامت با اعتباری بالغ بر ۵ میلیارد ریال افتتاح شد.
همچنین دستگاه اتوآنالایزر بیوشیمی آزمایشگاه مرکزی شهرستان پارس آباد با اعتباری بالغ بر ۱۲ میلیارد ریال راه اندازی شد.