دیدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول

۲۹ بهمن ۱۴۰۱ | ۰۹:۳۱ کد : ۲۳۸۷۳ اخبار اصلی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل به همراه معاون فرهنگی دانشجویی و مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوثر با رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول دیدار و گفتگو کردند.
دیدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، روز جمعه ۲۸ بهمن ماه ۱۴۰۱ دکتر علی محمدیان رئیس دانشگاه به همراه معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه و مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوثر با رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول دیدار و گفتگو کردند.

در این جلسه، در مورد تجربیات و نحوه همکاری دانشگاه علوم پزشکی دزفول در برگزاری اردوی جهادی با نورآوران سلامت در شهر شهیون، بحث و تبادل نظر شد.

همچنین در رابطه با زیرساخت ها و بیمارستان های موجود در دانشگاه علوم پزشکی دزفول که با کمک ستاد فرمان اجرای امام (ره) و بنیاد علوی و خیرین در حال احداث و تحویل است، گفتگو شد.