آغاز مانور سلامت نوروزی در استان اردبیل

۱۱ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۱:۵۷ کد : ۲۴۱۰۲ اخبار دانشگاه
به همت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، مانور سلامت نوروزی در استان اردبیل آغاز شد.
آغاز مانور سلامت نوروزی در استان اردبیل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل،

در راستای اجرای برنامه سلامت نوروزی، روز چهارشنبه ۱۰ اسفندماه ۱۴۰۱ مانور سلامت نوروزی با حضور معاون امور بهداشتی دانشگاه، معاون فنی مرکز بهداشت استان، مدیر سلامت محیط و کار، رئیس گروه سلامت محیط، کارکنان ستادی بهداشت محیط استان و کارکنان بازرس بهداشت محیط شهرستان اردبیل در قالب ۲۰ اکیپ بازرسی آغاز شد.

گفتنی است طرح سلامت نوروزی از یکم اسفندماه ۱۴۰۱ آغاز شده و تا ۱۵ اسفندماه ۱۴۰۲ ادامه خواهد داشت.

لازم به ذکر است طی برگزاری طرح سلامت نوروزی از یکم تا نهم اسفندماه و با مشارکت کارکنان بهداشت محیط در سطح استان، تعداد ۵۵۵۹ بازرسی از مراکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی، اماکن حساس، اماکن بین راهی، محل های اسکان مسافران نوروزی، سامانه های آبرسانی و... انجام شده که از این تعداد، ۷۸ مورد به مراجع قضایی معرفی و ۳۵ تن مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته، کشف و ضبط شده و منجر به پلمب ۳ مورد از این مراکز بدلیل تخلفات بهداشتی گردیده است.

همچنین ۹۵۰ مورد کلرسنجی و ۹۵۶ مورد سنجش با دستگاه پرتابل انجام شده است.