برگزاری جلسه توجیهی کاندیداهای انتخابات شورای صنفی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

۱۳ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۷:۵۷ کد : ۲۴۱۱۷ اخبار دانشگاه
جلسه توجیهی کاندیداهای انتخابات شورای صنفی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل،

جلسه توجیهی کاندیداهای انتخابات شورای صنفی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در سالن شهیدان نوعی اقدم دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای این مراسم، سلیم وافری، مدیر امور دانشجویی دانشگاه از برگزاری انتخابات شورای صنفی در روز ۱۴ اسفندماه و به صورت مجازی خبر داد.

دکتر مهدی رهبر، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه نیز ضمن بیان اهم وظایف شورای صنفی دانشجویان، به ضرورت مشارکت دانشجویان در این انتخابات به منظور پیگیری هرچه بهتر مطالبات صنفی و رفاهی اشاره کرد.

مهندس هادی، مدیر IT دانشگاه نیز توضیحاتی در رابطه با سایت برگزاری و نحوه شرکت در انتخابات شورای صنفی دانشجویان را ارائه کرد.