تجلیل از فعالان اجرای طرح انطباق در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

۲۴ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۰:۲۲ کد : ۲۴۳۲۴ اخبار دانشگاه
جلسه کمیته انطباق دانشگاه علوم پزشکی اردبیل به ریاست دکتر مهدی رهبر، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه در سالن جلسات حوزه ریاست برگزار و از فعالان اجرای "طرح انطباق" در این جلسه تجلیل شد.
تجلیل از فعالان اجرای طرح انطباق در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، دکتر مهدی رهبر، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه در ابتدای این جلسه اظهار داشت: طرح انطباق در واقع به منظور رعایت موازین شرعی در مراکز درمانی و آموزشی اجرا می‌شود و حفظ حرمت بیمار نیز یکی دیگر از اهداف اصلی این طرح است.

وی گفت: استفاده البسه مناسب برای بیماران یکی از مواردی است که روسای بیمارستان ها باید به این موضوع توجه داشته باشند که در این رابطه اقدامات مناسبی صورت گرفته و طراحی لباس صورت گرفته در غرفه وزارت بهداشت نیز به نمایش گذاشته شده و مورد استقبال قرار گرفت.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل افزود: یکی دیگر از مواردی که باید مورد توجه بیمارستان‌ها باشد، تشکیل شورای فرهنگی طبق مصوبه وزارت بهداشت است که انتظار داریم این شورا با کمک مسئولان بیمارستان‌ها هرچه زودتر تشکیل شود.

در این جلسه گزارشی از روند بازرسی طرح انطباق در بیمارستان امام خمینی (ره) اردبیل ارائه شد.

همچنین از فعالان اجرای "طرح انطباق" در این جلسه تجلیل بعمل آمد.