آمادگی کامل مراکز بهداشتی و درمانی در طول تعطیلات نوروزی

۲۴ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۹:۰۸ کد : ۲۴۳۳۳ اخبار دانشگاه
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل از آمادگی کامل مراکز بهداشتی و درمانی دانشگاه در طول تعطیلات نوروزی خبر داد.
آمادگی کامل مراکز بهداشتی و درمانی در طول تعطیلات نوروزی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، ظهر امروز چهارشنبه ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ جلسه ستاد نوروزی دانشگاه به ریاست دکتر علی محمدیان، رئیس دانشگاه و با حضور اعضای ستاد در سالن جلسات ریاست دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه دکتر محمدیان با اشاره به افزایش آمار حوادث چهارشنبه سوری امسال گفت: از مجموع ۱۵۳ مصدوم این حادثه، ۱۴۳ نفر بصورت سرپایی درمان و مرخص و ۱۰ نفر بستری شدند. همچنین ۱۰۳ نفر دچار آسیب اندام و ۵۰ نفر دچار آسیب چشم و صورت شدند.

وی از آمادگی بیمارستان ها و مراکز بهداشتی و درمانی، اورژانس ۱۱۵، تامین دارو و تجهیزات مورد نیاز در طول تعطیلات نوروزی خبر داد و بیان داشت: باید در این مدت با نظارت و بازرسی های مداوم و عملیاتی از واحدهای خدمت رسان دانشگاه و رفع مشکلات احتمالی حرکت کنیم.