با حضور استاد دکتر سید حسن عاملی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل جلسه سلسله‌ مباحث اخلاقی تربیتی در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل برگزار شد.

۱۳ آذر ۱۳۹۶ | ۱۴:۰۹ کد : ۲۴۳۶ اخبار اصلی اخبار دانشگاه
باحضور و سخنرانی آیت الله دکتر سید حسن عاملی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل، نشست سلسله مباحث اخلاقی تربیتی در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و خبرنگار وب دا:

در این جلسه که روسای دانشگاههای اردبیل، نمایندگان دفاتر نهاد رهبری دانشگاههای اردبیل، اعضای هیات علمی، اساتید و دانشجویان دانشگاهها حضور داشتند سلسله مباحث اخلاقی پیرامون مبانی تربیتی و اخلاقی در حوزه های علمی و دانشجویی و همچنین مباحث مدیریتی در حوزه کلان اجتماعی همچنین سیره های تربیتی نبی مکرم اسلام حضرت رسول اکرم (ص) در حوزه های اجتماعی و خانوادگی توسط آیت الله دکتر سید حسن عاملی نماینده ولی فقیه در استان تشریح و تبین گردید.