پیام تبریک ریاست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل به مناسبت ۱۶ آذر روز دانشجو

۱۶ آذر ۱۳۹۶ | ۱۲:۱۱ کد : ۲۴۵۰ اخبار اصلی اخبار دانشگاه
شانزدهم آذرماه ۱۳۳۲ نقطه عطفی در تاریخ فعالیت‌های سیاسی دانشجویان کشور علیه استبداد است؛ این روز تاریخی که بعنوان روز دانشجو نامگذاری شده آغازگر جریانی است که در آن دانشجویان میهن با رشادت وعزت و پایمردی در مقابل مستکبرین و سلطه خواهان جهان ایستادگی کردند و در این راه جان خود را نثار کردند.
پیام تبریک ریاست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل به مناسبت ۱۶ آذر روز دانشجو

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وب دای دانشگاه در این پیام آمده است:

بی تردید این ایستادگی و استکبار ستیزی، الگو و نماد جاودان آزادی خواهی ملتی است که توانست با رهبری و هدایت مدبرانه امام راحل پس ماندهای رژیم فاسد طاغوت را در عرصه علم و دانشگاه برای همیشه از صحنه تاریخ ایران اسلامی محو نماید امروزه نیز همین دانشجویان با تاسی به شهدای ۱۶ آذر و با سرلوحه قرار دادن آرمان‏های اسلامی، انقلابی و ملی خویش، برای اعتلای کشور در ابعاد مختلف و برای دفاع از اسلام و انقلاب از هیچ تلاشی فروگذار نخواهند بود چرا که رسالت دانشجو همچنان ادامه دارد و انتظارات از دانشگاه و دانشجو کماکان باقی است؛ همانطور مقام معظم رهبری در بیانات گهربارشان فرمودند: «آن چیزی که ما از محیط دانشجویی‏مان انتظار داریم، پیشرفت علم، پیشرفت اندیشه سیاسی، عمق اندیشه دینی و ایمان دینی، عمق معرفت دینی و روشن‏بینی دینی، دست یافتن به قلمروهای جدید؛ هم در زمینه علم، هم در زمینه سیاست، هم در زمینه معرفت دینی در محیط دانشجویی است...".

اینجانب ۱۶ آذر ماه روز دانشجو را به تمامی اصحاب علم و اندیشه خاصه دانشجویان، اساتید و همکاران دانشگاهی تبریک و تهنیت عرض نموده و موفقیت همه دانشجویان تلاشگر و مومن را در جهت تولید علم و تلاش روزافزون در جهت نیل به اهداف بلند نظام مقدس اسلامی ایران تحت توجهات حضرت بقیه الله الاعظم (عج) از خداوند منان خواستارم.

دکتر قدرت اخوان اکبری

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل