مرکز پایش مراقبت‌های درمانی (mcmc) در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل راه اندازی شد.

۱۹ آذر ۱۳۹۶ | ۱۰:۱۳ کد : ۲۴۶۳ اخبار اصلی اخبار
مرکز پایش مراقبت‌های درمانی با هدف پایش شبانه روزی اورژانس های بیمارستانی اعم از دولتی و خصوصی ازطریق مانیتورینگ، هدایت و ساماندهی نقل وانتقال بیماران در داخل و خارج استان در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل راه اندازی شد.
مرکز پایش مراقبت‌های درمانی (mcmc) در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل راه اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی و خبرنگار وبدا:

دکتر اخوان اکبری رییس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در افتتاحیه این مرکز گفت: این مرکز جهت ساماندهی نقل و انتقال بیماران، دریافت و رسیدگی اولیه و پیگیری شکایات تلفنی مردمی در امور درمان، ثبت آمار تخت خالی و اشغال شده تمامی مراکز درمانی درهر شیفت کاری جهت هدایت هدفمند بیماران اعزامی، پیگیری روند درمان گروههای پرخطر، پیگیری مشکلات بیمارستانی ازجمله خرابی تجهیزات و اطلاع رسانی شیوع بیماریهای واگیر دار راه اندازی گردیده است.