برگزاری جشن گرامیداشت روز دختر در سرای دانشجویی فاطمیه دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

۰۱ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۴:۰۰ کد : ۲۵۴۰۰ اخبار دانشگاه
همزمان با روز دختر و گرامیداشت هفته سراهای دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، جشن روز دختر به همت مدیریت امور دانشجویی دانشگاه در سرای دخترانه فاطمیه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، برنامه جشن روز دختر با حضور دکتر مهدی رهبر، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه و مدیران این معاونت، در سرای دانشجویی فاطمیه برگزار شد.

این برنامه به مناسبت ولادت حضرت معصومه (س) و گرامیداشت هفته سراهای دانشجویی برگزار شد.

پخش گل و شیرینی و پذیرایی به همراه اجرای برنامه‌های شاد دیگر از جمله بخش‌های این برنامه بود.

دکتر مهدی رهبر، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه نیز در این مراسم ضمن تبریک سالروز ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختر به دانشجویان دختر سراهای دانشجویی، برنامه های معاونت فرهنگی برای روز دختر و هفته سراهای دانشجویی را نیز تشریح کرد.