برگزاری جلسه بررسی مشکلات صنفی و رفاهی دانشجویان دانشکده پرستاری گرمی

۰۸ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۱:۱۴ کد : ۲۵۵۶۶ اخبار دانشگاه
با پیگیری های معاونت فرهنگی و دانشجویی و با حضور دکتر علی محمدیان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، جلسه بررسی مشکلات صنفی و رفاهی دانشجویان دانشکده پرستاری شهرستان گرمی مغان، برگزار شد.
برگزاری جلسه بررسی مشکلات صنفی و رفاهی دانشجویان دانشکده پرستاری گرمی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی  اردبیل،

با حضور رئیس دانشگاه، معاونین فرهنگی و دانشجویی و توسعه دانشگاه، رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گرمی و مدیران دانشگاه، در سالن جلسات حوزه ریاست برگزار شد.

در ابتدای این جلسه گزارشی از مشکلات صنفی و رفاهی موجود در دانشکده پرستاری گرمی مغان و اصلی ترین مطالبات دانشجویان در این حوزه، ارائه شد.

مشکلات مربوط به فضای فیزیکی سراهای دانشجویی و نیز کیفیت غذای سلف، مورد بررسی قرار گرفت.

گفتنی است که همزمان با هفته سراهای دانشجویی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل به همراه مدیران دانشگاه، مدیر امور دانشجویی و رئیس اداره خوابگاه ها، از دانشکده پرستاری گرمی بازدید کرده بود.