انتخاب کارمند دانشگاه علوم پزشکی اردبیل بعنوان سخنران برتر در همایش بهره وری و بهینه سازی مصرف در نظام سلامت

۰۹ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۸:۳۵ کد : ۲۵۵۸۳ اخبار دانشگاه
کارمند دانشگاه علوم پزشکی اردبیل بعنوان سخنران برتر همایش بهره وری و بهینه سازی مصرف در نظام سلامت در دانشگاه علوم‌پزشکی تبریز انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، نخستین همایش کشوری بهره وری و بهینه سازی مصرف در نظام سلامت روز دوشنبه ۸ خردادماه ۱۴۰۲ در سالن همایش دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد.

در این همایش سه مقاله از دانشگاه علوم پزشکی اردبیل توسط دکتر سعادت جلیلی، دکتر علیرضا آقاجعفری، دکتر پیمان آخربین، آقای فرشاد آمیغی و خانم دکتر اکرم الساات سعیدمهدوی و رقیه بازیار مورد پذیرش قرار گرفت.

همچنین دکتر سعادت جلیلی، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به عنوان داور پنل های تخصصی در این همایش حضور پیدا کرد.

خانم دکتر اکرم السادات سعیدمهدوی نیز با ارائه سخنرانی در خصوص تجربه موفق ایجاد کارگروه اقتصاد دارو و ملزومات پزشکی عنوان سخنران برتر را در این همایش کسب کرد.