بازدید معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل از غرفه سلامت در پیاده‌ راه عالی قاپو اردبیل

۱۰ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۲:۱۳ کد : ۲۵۶۰۹ اخبار دانشگاه
دکتر مهدی رهبر، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه با حضور در پیاده راه عالی قاپو اردبیل، از برپایی غرفه سلامت و خدمات ارائه شده در این غرفه، بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، به مناسبت گرامیداشت دهه کرامت، غرفه سلامت به همت دبیرخانه عفاف و حجاب دانشگاه و با همکاری اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویی، انجمن‌های علمی بهداشت و مامایی و مرکز بهداشت شهرستان اردبیل، در پیاده‌راه عالی‌قاپو اردبیل، برپا شد.

این غرفه از تاریخ ۶ لغایت ۱۰ خردادماه در این محل برپا بوده و خدمات سلامت به مردم ارائه شده است.

در این غرفه خدمات پایش سلامت، مشاوره روانشناسی و مشاوره مامایی ارائه شده و مرکز بهداشت شهرستان اردبیل نیز با حضور فعال در این غرفه، خدمات مشاوره تغذیه ارائه کرده است.

دکتر مهدی رهبر، معاون فرهنگی و دانشجویی به همراه دکتر صادقی، مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، با حضور در پیاده راه عالی قاپو اردبیل، از این غرفه بازدید کردند.