معرفی نفرات برتر یازدهمین المپیاد علمی و مهارتی فوریتهای پزشکی استان اردبیل

۱۳ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۸:۰۲ کد : ۲۵۶۳۱ اخبار اصلی
نفرات برتر یازدهمین المپیاد علمی و مهارتی فوریتهای پزشکی استان اردبیل معرفی و مورد تجلیل قرار گرفتند.
معرفی نفرات برتر یازدهمین المپیاد علمی و مهارتی فوریتهای پزشکی استان اردبیل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، طی مراسمی با حضور معاون درمان دانشگاه، نفرات برتر یازدهمین المپیاد علمی و مهارتی فوریتهای پزشکی استان اردبیل معرفی شدند.

دکتر سعید مهری، رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه با اعلام این خبر گفت: یازدهمین المپیاد علمی و مهارتی فوریتهای پزشکی استان اردبیل روز جمعه ۱۲ خردادماه ۱۴۰۲ با حضور ۶۰ نفر از ۶۰ پایگاه اورژانس ۱۱۵ در سطح استان برگزار شد.

وی هدف از برگزاری این المپیاد را افزایش توان عملیاتی و آمادگی جسمانی تکنسین های شاغل در اورژانس ۱۱۵ عنوان کرد و افزود: شرکت کنندگان در چهار مرحله آزمون کتبی ( به صورت الکترونیکی در سایت آزمون دانشکده پزشکی)، آزمون آسکی، آزمون فنی آمبولانس و آمادگی جسمانی به رقابت پرداختند و در نهایت از ۱۰ نفر برتر این المپیاد و همچنین ۳ شهرستان برتر که در مجموع، حائز امتیاز برتر شده بودند تجلیل بعمل آمد.