قهرمانی تیم ستاد مرکزی در مسابقات والیبال کارکنان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

۱۷ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۹:۲۵ کد : ۲۵۶۹۶ اخبار دانشگاه
بازی‌های رده بندی و فینال مسابقات والیبال کارکنان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل برگزار شد.
قهرمانی تیم ستاد مرکزی در مسابقات والیبال کارکنان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، هشتمین دوره مسابقات ورزشی کارکنان و اساتید دانشگاه به مناسبت گرامیداشت فتح غرورآفرین خرمشهر از ۷ خردادماه درچهار رشته ورزشی و در دو بخش آقایان (فوتسال، والیبال و شنا) و بانوان (داژبال) در حال برگزاری است.

در مسابقات والیبال که با حضور ۸ تیم از واحدهای تابعه دانشگاه در دو گروه چهار تیمی برگزار شد، تیم های ستاد مرکزی و فوریت های پزشکی به مرحله فینال و تیم های مرکز  بهداشت شهرستان و دانشکده بهداشت نیز به دیدار رده بندی راه یافتند و در مسابقه فینال، تیم ستاد مرکزی با شکست دو بر صفر تیم فوریت های پزشکی، قهرمان این دوره از مسابقات شد.

همچنین در دیدار رده بندی، تیم والیبال مرکز بهداشت شهرستان عنوان سومی را کسب کرد.

ضمناً تیم والیبال دانشکده بهداشت دانشگاه نیز کاپ اخلاق این دوره از مسابقات را دریافت کرد.