جلسه بررسی شاخص ها و راهکارهای گسترش کمی و کیفی فناوری های نوین آموزشی در دانشگاه

۱۸ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۹:۱۶ کد : ۲۵۷۱۸ اخبار دانشگاه
جلسه بررسی شاخص ها و راهکارهای گسترش کمی و کیفی فناوری های نوین آموزشی در بسترهای مختلف در معاونت آموزشی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، در ششمین جلسه کارگروه تخصصی توسعه آموزش و فناوری های نوین ارتقای یادگیری، شاخص های ابلاغی وزارت بهداشت در خصوص توسعه فناوری های نوین آموزشی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در این جلسه در خصوص ویژگی های دانشجویان نسل هزاره و پیشرفت های تکنولوژیکی، لزوم بکارگیری فناوری ‌های نوین آموزشی شامل اپلیکیشن ها، VR, AR، شبیه سازی ها، هوش مصنوعی و... در آموزش بحث و تبادل نظر شد.

دکتر حسن قبادی، معاون آموزشی دانشگاه گفت: با توجه به توانمندی های ارزشمند اساتید، دانشجویان و همکاران IT لازم است اقدامات همه جانبه جهت شناخت و توسعه ظرفیت های موجود در زمینه فناوری های آموزشی جهت پیشرفت روزافزون دانشگاه صورت گیرد.