تجلیل از سرپرستان و دبیران سابق و معارفه اعضای جدید کمیته های تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

۰۳ تیر ۱۴۰۲ | ۰۹:۳۷ کد : ۲۶۰۱۰ اخبار دانشگاه
با حضور معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، از سرپرستان و دبیران سابق و معارفه اعضای جدید کمیته های تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، در جلسه سرپرستان و دبیران کمیته های تحقیقات و دانشجویی دانشگاه که با حضور دکتر فرهاد پورفرضی، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اردبیل برگزار شد از سرپرستان و دبیران سابق کمیته های تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در سال ۱۴۰۱ تجلیل شد.

لازم به ذکر است کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشکده پرستاری بعنوان کمیته برتر دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در سال ۱۴۰۱ معرفی شد.