دیدار رئیس و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با دادستان اردبیل

۰۳ تیر ۱۴۰۲ | ۱۲:۲۲ کد : ۲۶۰۱۶ اخبار دانشگاه
رئیس و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با دادستان اردبیل دیدار و گفتگو کردند.
دیدار رئیس و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با دادستان اردبیل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل،

همزمان با هفته قوه قضاییه، دکتر علی محمدیان، رییس دانشگاه به همراه تعدادی از اعضای هیئت رییسه و مدیران دانشگاه با دادستان اردبیل دیدار و گفتگو کردند.

در این دیدار دادستان اردبیل ضمن تجلیل از زحمات کارکنان دانشگاه و حوزه سلامت استان، بر لزوم ارتباط بیشتر با بیماران بخصوص در بخش اورژانس بیمارستان ها تاکید کرد.

وی افزود: با توجه با اهمیت موضوع سلامت در جامعه، در جلسه ای تخصصی با حضور مسئولین دانشگاه و دادستانی در خصوص مسائل و مشکلات موجود در حوزه سلامت استان، بررسی های لازم را انجام خواهیم داد.

دکتر علی محمدیان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل نیز ضمن تبریک هفته قوه قضاییه و تبریک انتصاب ایشان بعنوان دادستان اردبیل، گزارشی از وضعیت حوزه سلامت استان ارائه داد.