تاکید معاون درمان دانشگاه بر لزوم بررسی، اصلاح و بهبود فرآیندهای اورژانس بیمارستان های تابعه دانشگاه

۲۷ تیر ۱۴۰۲ | ۰۶:۴۸ کد : ۲۶۴۱۱ اخبار دانشگاه
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل بر لزوم بررسی، اصلاح و بهبود فرآیندهای اورژانس بیمارستان های تابعه دانشگاه تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، جلسه شورای تعالی معاونت درمان با محوریت بررسی وضعیت اورژانس مراکز تابعه دانشگاه و با هدف ساماندهی و بهبود فرآیندهای جاری به ریاست دکتر رامین نسیمی دوست و با حضور اعضای شورا در سالن جلسات معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه دکتر نسیمی دوست بر لزوم بررسی جدی وضعیت اورژانس مراکز در کمترین زمان و اصلاح و بهبود فرآیندهای مربوط به آن تاکید کرد.