بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل از سلف مرکزی دانشگاه

۲۹ تیر ۱۴۰۲ | ۰۹:۰۰ کد : ۲۶۴۸۱ اخبار اصلی
دکتر علی محمدیان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل به همراه معاون فرهنگی و دانشجویی، مدیر امور دانشجویی و دبیرکل شورای صنفی دانشجویان، از سلف مرکزی دانشگاه بازدید کرد.
بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل از سلف مرکزی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، دکتر علی محمدیان، رئیس دانشگاه، از فضای آشپزخانه و انبار موادغذایی سلف مرکزی دانشگاه بازدید کرد.

نحوه غذای پخت شده در سلف مرکزی دانشگاه و همچنین کیفیت اولیه مواد غذایی، مورد بررسی قرار گرفت.

توسعه فضای سلف سرویس و فضای آشپزخانه در این بازدید مورد بررسی قرار گرفته و گزارشی از اقدامات انجام شده در راستای توسعه تجهیزات سلف مرکزی، توسط معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ارائه شد.

همچنین رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در جریان این بازدید، نهار را در کنار دانشجویان و در سلف مرکزی دانشگاه صرف کرد.