افتتاح آزمایشگاه آکوستیک تحقیقاتی و ادیومتری دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

۳۱ تیر ۱۴۰۲ | ۰۶:۰۲ کد : ۲۶۴۹۸ اخبار دانشگاه
با حضور معاونین دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، آزمایشگاه آکوستیک تحقیقاتی و ادیومتری دانشکده بهداشت دانشگاه افتتاح و به بهره برداری رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، با حضور معاونین تحقیقات و فناوری و آموزش، مدیر بازرسی دانشگاه، رئیس و اعضای هیئت علمی دانشکده بهداشت، آزمایشگاه آکوستیک تحقیقاتی و ادیومتری دانشکده بهداشت افتتاح و به بهره برداری رسید.

گفتنی است این آزمایشگاه که با اعتباری حدود ۴۰۰ میلیون تومان افتتاح شده بعنوان اولین آزمایشگاه آکوستیک تحقیقاتی در شمال‌غرب کشور می باشد و در فعالیت‌های پژوهشی، آموزش مجازی و تولید محتوای آموزشی و همچنین ارتباط دانشگاه با صنعت و جامعه کاربرد خواهد داشت.