برگزاری جلسه بررسی راه اندازی مرکز خدمات سلامت دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

۲۵ مرداد ۱۴۰۲ | ۰۶:۵۷ کد : ۲۶۸۷۰ اخبار دانشگاه
جلسه هم‌فکری و هماهنگی معاونین فرهنگی و دانشجویی و بهداشتی دانشگاه با همراهی مدیر دانشجویی، رئیس اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویی و رئیس مرکز بهداشت اردبیل با هدف راه‌اندازی مرکز خدمات سلامت دانشجویی برگزار و تصمیمات لازم در این رابطه اتخاذ شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، در این جلسه دکتر مهدی رهبر، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه به بیان ضرورت و اهمیت ارائه خدمات بهداشتی و درمانی برای دانشجویان در کنار خدمات مشاوره‌ای و روانشناختی پرداخته و خواستار همکاری و هم‌افزایی معاونت بهداشتی دانشگاه برای تحقق طرح ارائه شده از سوی اداره مشاوره شد.

بر اساس این طرح قرار است در یک مکان متمرکز، خدمات پزشکی، پرستاری، دندانپزشکی، روانپزشکی و مشاوره‌ای به دانشجویان دانشگاه با حداقل هزینه ارائه شود.

دکتر محمد جعفرزاده، معاون بهداشتی دانشگاه نیز در ادامه این جلسه از آمادگی مرکز بهداشت استان برای هرگونه همکاری و استفاده از ظرفیت‌های این مرکز جهت ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به دانشجویان خبر داد.

دکتر نقی دشتی رئیس اداره مشاوره دانشجویی دانشگاه با اشاره به تفاهم نامه معاونین بهداشت و فرهنگی و دانشجویی وزارت متبوع، خواستار تعامل و استفاده از ظرفیت روانشناسان و مشاوران مراکز بهداشتی استان برای ارائه خدمات مشاوره‌ای به دانشجویان شد؛ همچنین مقرر شد در مرکز خدمات سلامت دانشجویی از این ظرفیت نیز استفاده شود.

در این جلسه مکان مناسبی برای این منظور توسط مرکز بهداشت اردبیل تخصیص داده شد تا با شروع سالتحصیلی جدید افتتاح شده و به ارائه خدمات بپردازد.

آخرین ویرایش۲۵ مرداد ۱۴۰۲