در بیمارستان امام خمینی (ره) اردبیل و تحت استنت گذاری مری انجام شد؛ امکان خوردن و آشامیدن در بیمار دارای بدخیمی

۳۱ مرداد ۱۴۰۲ | ۰۶:۳۳ کد : ۲۶۹۷۶ اخبار دانشگاه
بدنبال استنت گذاری مری، توانایی خوردن و آشامیدن در بیمار دارای بدخیمی میسر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، دکتر بهنام ساجدی، فوق تخصص گوارش و عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با اعلام این خبر گفت: آقای میانسالی که به علت بدخیمی در قسمت اتصال مری به معده، توانایی خوردن و آشامیدن نداشت پس از مراجعه به بیمارستان امام خمینی (ره) اردبیل تحت استنت گذاری مری قرار گرفته و پس از برطرف شدن تنگی، بیمار قادر به خوردن و آشامیدن می باشد.

وی گفت: امکان انجام این اقدام در تمام تنگی های مری و معده که بصورت خوش خیم یا بدخیم هستند میسر بوده و هم اکنون این پروسیجر در بیمارستان امام خمینی (ره) اردبیل انجام می شود.

دکتر ساجدی اظهارداشت: علاوه بر این اقدام در این بیماران می توان بالن دیلاتاسیون انجام داد که در حال حاضر این پروسیجر فراهم شده و به زودی در استان انجام خواهد شد.

آخرین ویرایش۳۱ مرداد ۱۴۰۲