در جلسه شورای تعالی معاونت درمان دانشگاه تاکید شد؛

۰۷ شهریور ۱۴۰۲ | ۰۹:۰۱ کد : ۲۷۱۲۸ اخبار دانشگاه
در جلسه شورای تعالی معاونت درمان دانشگاه، بر پیگیری جدی انتقال بخش ارتوپدی بیمارستان فاطمی به بیمارستان امام خمینی (ره) اردبیل تاکید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، جلسه هفتگی شورای تعالی معاونت درمان دانشگاه به ریاست دکتر رامین نسیمی دوست، معاون درمان و با حضور اعضای شورا در سالن جلسات این معاونت برگزار شد.

در این جلسه بر  پیگیری جدی آماده سازی بیمارستان امام خمینی (ره) به منظور انتقال بخش ارتوپدی بیمارستان فاطمی به این بیمارستان و پذیرش بیماران تاکید شد.

همچنین در ادامه جلسه در خصوص برنامه ریزی جهت راه اندازی کلینیک زخم، بحث و تبادل نظر شد.