انتصاب دکتر مهدی جهانگیر به عنوان رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان

۲۵ دی ۱۳۹۶ | ۱۰:۵۹ کد : ۲۷۲۶ اخبار اصلی
طی حکمی از سوی دکتر اخوان اکبری رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل دکتر مهدی جهانگیر به عنوان رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیتی غذایی استان منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی و خبرنگار وب دا:

متن حکم بشرح ذیل است:

جناب اقای دکتر مهدی جهانگیر

کارشناس محترم امور اجتماعی

موضوع: دبیرخانه کارگروه سلامت

با صلوات بر محمد و آل محمد (ص)

احتراماً با عنایت به تعهد و تجارب جنابعالی به موجب این ابلاغ و با حفظ سمت و پست سازمانی تحت عنوان رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت مواد غذایی استان منصوب می شوید. امید است تحت توجهات خداوند متعال موفق و موید باشید.

دکتر قدرت اخوان اکبری