برگزاری جلسه پیام رسان دانشگاه

۲۶ دی ۱۳۹۶ | ۱۰:۴۵ کد : ۲۷۳۲ اخبار اصلی اخبار
جلسه پیام رسان دانشگاه به همت دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه در معاونت اجتماعی دانشگاه برگزار گردید.
برگزاری جلسه پیام رسان دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل و خبرنگار وبدا:
محمد ذاکر توسلی مدیر روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی اردبیل و رییس شورای پیام رسان که ریاست این جلسه را به عهده داشت گفت: در این نشست برنامه های معاونت بهداشتی برای هفته سرطان توسط دبیر و کارشناس سرطان معاونت اجتماعی تشریح گردید و پفلت ارسالی با موضوع سرطان جهت اطلاع رسانی عمومی مورد بحث و بررسی و تایید قرار گرفت.
محمد ذاکر توسلی افزود: در این جلسه مقرر گردید از طریق رسانه های جمعی و بیلبوردهای شهری پفلت آموزشی با موضوع"رهگیری و کنترل برچسب اصالت و سلامت کالاهای سلامت محور" معاونت غذا و داروی دانشگاه، اطلاع رسانی گردد.
وی ادامه داد: درادامه مقرر گردید عملکرد کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان و معرفی ساختار جدید دبیرخانه این کارگروه در اولین نشست اصحاب رسانه گزارش گردد.