پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل بمناسبت ۲۶ شهریور، روز اورژانس

۲۶ شهریور ۱۴۰۲ | ۰۸:۱۶ کد : ۲۷۳۹۳ اخبار اصلی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در پیامی، روز اورژانس را تبریک گفت.
پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل بمناسبت ۲۶ شهریور، روز اورژانس

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، دکتر علی محمدیان، رئیس دانشگاه بمناسبت ۲۶ شهریور، روز اورژانس، پیام تبریکی صادر کرد. متن پیام به این شرح است:

همکاران گرانقدر اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه

خدمت به بیماران در شرایط دشوار و حساس و نجات جان آنان فرصتی است مغتنم که پروردگار متعال نصیب بندگان برگزیده خود می نماید و شما این فرصت را بدست آورده اید.

امروزه با افزایش روند رو به رشد بیماری ها، سوانح، حوادث و بلایا، بیش از هر زمان دیگر نیاز به سطوح پیشرفته خدمات و مراقبت های پیش بیمارستانی احساس می شود و شما تلاشگران عرصه فوریت های پزشکی در بیشتر مواقع، اولین کسانی هستید که بر بالین مصدومین و نیازمندان دریافت خدمات درمانی اورژانسی حاضر می شوید و حفظ حیات آنان را بر عهده می گیرید که نشان از اهمیت والای خدمت و جایگاه ارزشمند اورژانس ۱۱۵ است.

اینجانب ضمن تشکر از تلاش های بی وقفه پرسنل خدوم اورژانس ۱۱۵ اعم از عملیاتی و ستادی، فرارسیدن ۲۶ شهریور ماه «روز اورژانس پیش بیمارستانی» و سالروز تاسیس اورژانس را تبریک گفته و از درگاه احدیت، سلامت، سعادت و توفیق روز افزون برایتان مسالت می نمایم.

دکتر علی محمدیان
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل