دیدار نماینده مشاور وزیر بهداشت در امور شاهد و ایثارگران با خانواده شهیدان رضازاده و جعفری

۲۸ شهریور ۱۴۰۲ | ۰۹:۰۴ کد : ۲۷۴۳۲ اخبار اصلی
قائم نماینده وزیر بهداشت در امور شاهد و ایثارگران با خانواده شهیدان رضازاده و جعفری دیدار و گفتگو کرد.

بمناسبت فرارسیدن هفته دفاع مقدس، نماینده مشاور وزیر بهداشت در امور شاهد و ایثارگران با خانواده شهیدان رضازاده و جعفری دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، بمناسبت فرارسیدن هفته دفاع مقدس، دکتر محمد حسین پرستش، نماینده مشاور وزیر بهداشت در امور شاهد و ایثارگران در سفر به اردبیل، با خانواده شهیدان رضازاده و جعفری دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار که دکتر علی محمدیان رئیس دانشگاه، سرپرست روابط عمومی، مسئول امور ایثارگران و فرمانده پایگاه بسیج جامعه پزشکی بعثت دانشگاه نیز حضور داشتند دکتر پرستش ضمن گفتگو با خانواده شهدا، از خانواده این دو شهید بزرگوار تجلیل کرد.

گفتنی است دکتر بابک رضازاده، فرزند شهید قدرت رضازاده، مدیر امور بیماری ها و مراکز تشخیصی درمانی معاونت درمان دانشگاه و دکتر حسن جعفری، فرزند شهید صالح جعفری، مسئول تغذیه بالینی معاونت درمان دانشگاه می باشند.